info@ZielsgewoonManja.nl

Coaching

Coaching

Loop je vast in je leven en wil je graag vooruit? Tijdens een persoonlijk coaching traject gaan we uit van jouw verlangen. Wat wil jij? Wat is voor jou echt belangrijk? Wat maakt jou gelukkig? Ik help je graag met hart en ziel jouw doelen te bereiken.
Meer info

(Familie)Opstellingen

(Familie)Opstellingen

Een Familieopstelling is een therapeutische sessie waarbij je inzicht krijgt over een verlangen of hulpvraag die je hebt en waar jij helderheid over wil krijgen.
Meer info

Schilderen

Schilderen

Kleuren en vormen vertellen een verhaal. Gaan we samen aan jouw persoonlijke schilderij werken? Of ga ik jouw persoonlijke schilderij maken?
Meer info

Medium

Medium

Als medium ben ik het contact tussen de zichtbare en onzichtbare wereld. Daardoor kan ik informatie of boodschappen aan je overbrengen die je kunnen helpen op jouw verdere levenspad.
Meer info

Creatief

Creatief

Kom je lekker tekenen? Of een mooi moodboard maken?
Meer info

Reiki

Reiki

Reiki is een Japans woord voor ‘universele levensenergie’. Alles om ons heen is energie, ook ons eigen lichaam is energie.
Meer info

Academie voor Levenslust

Academie voor Levenslust

Samen met Rosanne Schliessler heb ik de Academie voor Levenslust opgericht. Hier geven we Familieopstellingen en diverse trainingen en workshops voor meer levenslust.
Meer info

Schilderen met jouw gidsen of engelen

Een dagworkshop waarbij ik je in contact breng met jouw gids of beschermengel, waardoor jij je gids of beschermengel bewust wordt.

Van daaruit ontstaat er een uniek en bijzonder schilderij speciaal voor en door jou.

Tijdens deze dag leer je contact te maken met je gidsen of engelen en hoe je het contact in je dagelijkse leven kunt integreren of herkennen.