06 - 36 56 21 36

Consults

Iedereen heeft in meer of mindere mate een bepaalde gevoeligheid. Zo kun jij wellicht stemmingen of emoties aanvoelen van mensen die je goed kent. Of misschien voel je dat je wordt gesteund of beschermd, maar weet je het niet zeker omdat het niet direct zichtbaar is.

 Meer informatie

Schilderen

Mijn verhaal: Toen ik nog klein was, tekende ik al op het behang. Alles was goed zolang ik maar papier en potloden in mijn buurt had. Nooit had ik verwacht dat ik datgene waar ik zoveel voldoening en rust uit haalde sinds dat ik kind ben, zou uitgroeien tot datgene wat het nu is.

Meer informatie 

Workshops / trainingen

Iedereen heeft in meer of mindere mate een bepaalde gevoeligheid. Zo kun jij wellicht stemmingen of emoties aanvoelen van mensen die je goed kent. Of misschien voel je dat je wordt gesteund of beschermd, maar weet je het niet zeker omdat het niet direct zichtbaar is.

Meer informatie

Contactgegevens

 

ZielsgewoonManja
Manja van Hooijdonk
info@ZielsgewoonManja.nl
Tel. 06 – 3656 2136

Volg me ook via:

Aangesloten bij: