06 - 36 56 21 36

Schilderen

Ben jij nieuwsgierig of er een intuïtieve kunstenaar in jou schuilt?

Voel jij je aangetrokken tot kleuren?

Wil jij de kunstenaar in jezelf ontdekken of wakker schudden?

Graag begeleid ik je in dit proces, waarbij je verrast zult worden door jouw creativiteit

Mijn verhaal: Toen ik nog klein was, tekende ik al op het behang. Alles was goed zolang ik maar papier en potloden in mijn buurt had. Nooit had ik verwacht dat ik datgene waar ik zoveel voldoening en rust uit haalde sinds dat ik kind ben, zou uitgroeien tot datgene wat het nu is. Het bijzondere is alleen dat ik nooit goed met penseel en verf overweg kon als kind, maar op het moment dat mijn intuïtie en mijn spirituele kant voor de buitenwereld zichtbaar werden, zo’n twintig jaar geleden, ontstonden mijn schilderijen als vanzelf.

Schilderijen met een boodschap, met een verhaal. Kijk eens in mijn portfolio welk doek jou aanspreekt en wat jouw verhaal is bij het schilderij. Je zult ontdekken dat ze je diep beroeren en ontroeren wanneer je met een schilderij een klik hebtPortfolio

Schilderen werkt bevrijdend, het geeft de kans emoties of zorgen intuïtief met het doek te delen en zelf kwijt te raken. Zin om een keertje mee te schilderen

Energie-, Auraschilderij

Ben je nieuwsgierig hoe jouw energie er in kleuren uit ziet en vooral ook wat het je te vertellen heeft over jezelf?

Of wil je iemand een uniek cadeau geven?

Of een speciaal schilderij voor het hele gezin laten maken vanwege een bijzondere gebeurtenis of moment?

Iedereen heeft een energieveld om zich heen, een aura. Deze aura is uniek voor ieder mens en is opgebouwd uit verschillende kleuren. De kleuren in een aura zijn een weerspiegeling van onze energie en geven informatie over onszelf.

Op basis van een foto en een volledige naam, stem ik mijzelf af op jouw persoonlijke energie en kan ik een schilderij voor je maken. Dit is een heel intensief proces, maar uiteindelijk altijd heel erg mooi en dankbaar om te doen. Tijdens het schilderen stel ik mijzelf open als kanaal en via mijn penseel vloeien de vormen en kleuren als vanzelf op het doek.

Zodra het schilderij klaar is, ga ik het schilderij ‘lezen’. Dit houdt in dat ik het schilderij op verschillende lagen invoel en hierbij ontvang ik informatie vanuit verschillende lagen. Ik ‘lees’ het schilderij op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Dit brengt altijd bijzondere informatie naar boven.

De informatie zet ik voor je op papier en bij het overhandigen van het schilderij, licht ik een en ander aan de hand van het schilderij nog eens aan je toe. Op deze manier ontstaat er een persoonlijke band met je schilderij en je voelt ook daadwerkelijk een verbinding met je schilderij. Ieder auraschilderij is uniek net zoals jij uniek bent.

Enkele voorbeelden van auraschilderijen zie je hiernaast.

Schilderij in opdracht

Spreekt mijn manier van schilderen je aan en wil je graag zelf een uniek schilderij? Dat kan!

Hoe werk ik om voor jou een uniek schilderij te maken? Alles is energie, alles om ons heen is energie, wij zelf zijn energie en ook tussen mensen onderling is sprake van energie. Deze energie is om te zetten naar kleuren en vormen. Zodra ik een penseel in mijn handen heb, ontstaan de kleuren en vormen vanzelf wanneer ik mij afstem op jouw energie. Ik schilder op een linnen doek in het door jou gewenste formaat.

Wil je een uniek schilderij in opdracht laten maken? 

Je kunt een schilderij bestellen of een offerte opvragen door je volledige naam of namen, adresgegevens, telefoonnummer, het gewenste formaat en een recente digitale foto van jezelf en eventuele anderen te sturen aan: info@zielsgewoonmanja.nl.

Prijzen* auraschilderij:

Formaat 40 x 40 cm                                                  € 375,-

Formaat 60 x 60 cm                                                  € 475,-

Formaat 60 x 80 cm                                                  € 575,-

Formaat 80 x 80 cm                                                  € 675,-

Formaat 100 x 100 cm                                              € 875,-

Andere formaten op aanvraag.

* Bovengenoemde prijzen zijn inclusief 6% BTW .

Wil je een auraschilderij bestellen?

Je kunt een schilderij bestellen door je volledige naam, adresgegevens, telefoonnummer, het gewenste formaat en een recente digitale foto van jezelf te sturen: info@ZielsgewoonManja.nl.

Het maken van een auraschilderij kost tijd, houd daar rekening mee.

Prijzen* schilderij in opdracht:

Formaat 60 x 60 cm                                                  € 425,-

Formaat 60 x 80 cm                                                  € 525,-

Formaat 80 x 80 cm                                                  € 625,-

Formaat 100 x 100 cm                                              € 825,-

Andere formaten op aanvraag.

* Bovengenoemde prijzen zijn inclusief 6% BTW .

Contactgegevens

 

ZielsgewoonManja
Manja van Hooijdonk
info@ZielsgewoonManja.nl
Tel. 06 – 3656 2136

Volg me ook via:

Aangesloten bij: