info@ZielsgewoonManja.nl

Schilderen

Mijn persoonlijke verhaal:
Naast dat ik het mooiste werk heb wat ik me maar kan bedenken, heb ik één hele grote passie … schilderen. Zodra ik een penseel in mijn handen heb, vergeet ik de tijd en stromen de kleuren en vormen bijna als vanzelf. Als kind was ik altijd al aan het tekenen. Met alle materialen kon ik altijd heel goed werken, maar zodra ik met verf begon, leek het helemaal nergens naar. Tot het moment dat ik een auratekencursus deed. Eigenlijk puur uit interesse, want ik was heel nieuwsgierig wat ik daarmee kon en of ik aura’s kon zien. Tijdens de derde les had ik ineens een penseel met verf in mijn handen en leek het schilderen vanzelf te gaan. De docent van de cursus kwam naast me staan en zei ‘dit is wel jouw ding hé?!’ Mijn reactie was: ‘ik weet niet wat hier gebeurt, maar dit is wel heel bijzonder’. Dat is inmiddels ruim twintig jaar geleden. Vanaf dat moment ben ik gaan schilderen en ben ik niet meer gestopt. Mijn schilderijen zijn niet zomaar schilderijen, het zijn schilderijen met een boodschap. Ik schilder met hart en ziel en vanuit verbinding.

Wil jij de kunstenaar in jezelf ontdekken of ben je benieuwd hoe jouw persoonlijke schilderij eruit ziet? Het is allemaal mogelijk.

Jouw persoonlijke auraschilderij

Jouw persoonlijke auraschilderij

Een schilderij laten maken gebaseerd op jouw aura
Meer info

Jouw zielenkracht schilderij

Jouw zielenkracht schilderij

Een schilderij laten maken dat jouw zielenkracht tot expressie brengt
Meer info

Schilderen met jouw gidsen of engelen

Schilderen met jouw gidsen of engelen

Wil je zelf al schilderend ontdekken wat jouw gidsen of engelen jou voor boodschap te brengen hebben?
Meer info

Jouw persoonlijke schilderij

Jouw persoonlijke schilderij

Zelf je persoonlijke schilderij maken op basis van jouw hulpvraag of verlangen
Meer info

Schilderen met jouw gidsen of engelen

Een dagworkshop waarbij ik je in contact breng met jouw gids of beschermengel, waardoor jij je gids of beschermengel bewust wordt.

Van daaruit ontstaat er een uniek en bijzonder schilderij speciaal voor en door jou.

Tijdens deze dag leer je contact te maken met je gidsen of engelen en hoe je het contact in je dagelijkse leven kunt integreren of herkennen.