info@ZielsgewoonManja.nl

Familieopstellingen

Een opstelling is een zeer krachtige methode om inzicht te krijgen in wat niet zichtbaar is, maar er onbewust voor zorgt dat het leven je brengt wat het brengt. We hebben allemaal onze issues in ons leven die steeds weer lijken terug te keren. Of we komen maar niet verder terwijl we zo graag zouden willen.

We maken allemaal onderdeel uit van verschillende ‘systemen’, zoals je familie, je werk, je sport, je vriendengroep en meer. De meeste systemen kun je verlaten, behalve je familiesysteem. Ook al heb je misschien geen contact meer of ken je zelfs niet iedereen binnen de familie, dit is een systeem waar je niet uit kunt stappen. En jij ondervindt in je dagelijkse leven wellicht meer van de gevolgen van wat er binnen je familiesysteem nog niet gezien is, zonder je ervan bewust te zijn. Toch heeft het invloed op hoe jouw leven verloopt.

Opstellingen zijn een zeer effectieve methode om met je hulpvraag of verlangen aan de slag te gaan.

Tarieven

Voor wie Uurtarief *
Kinderen tot en met 15 jaar
€ 75,-
Particulieren
€ 85,-
Startende/kleine ZZP’ers
€ 105,-
ZZP’ers en MKB
€ 150,-
Trajecten op aanvraag

* alle prijzen zijn inclusief btw

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Laat hieronder je gegevens achter en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek
van een half uur.

Wil je een afspraak maken, of heb je verder nog vragen?

Laat hieronder je gegevens achter en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Schilderen met jouw gidsen of engelen

Een dagworkshop waarbij ik je in contact breng met jouw gids of beschermengel, waardoor jij je gids of beschermengel bewust wordt.

Van daaruit ontstaat er een uniek en bijzonder schilderij speciaal voor en door jou.

Tijdens deze dag leer je contact te maken met je gidsen of engelen en hoe je het contact in je dagelijkse leven kunt integreren of herkennen.