06 - 36 56 21 36

Over mij

Ik ben Manja Snelderwaard-van Hooijdonk, oprichtster van ZielsgewoonManja sinds 2007. Daarvoor heb ik ruim 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt in diverse functies waarbij ik vooral verantwoordelijk was voor de communicatie tussen de klanten en het bedrijf of merk en de communicatie tussen de medewerkers van het bedrijf onderling. Eigenlijk ben ik altijd als een intermediair of medium werkzaam geweest, maar dan binnen het bedrijfsleven.

Echter in 2004 kwamen diverse gaven die ik sinds mijn jeugd had onderdrukt weer zo nadrukkelijk tevoorschijn dat ik hiermee wel iets moest doen. Uiteindelijk is Reiki voor mij de weg geweest om weer helemaal bij me zelf te komen en ook weer te ontdekken wat ik werkelijk wil doen en brengen in dit leven. Na gestart te zijn met Reiki heb ik er gaandeweg het proces voor gekozen om door te gaan tot en met het Masterschap. Dit heeft mijn leven in vele opzichten geheel veranderd en tot op de dag van vandaag ben ik daar nog steeds dankbaar voor.

Het was voor mij dan ook niet meer dan een logische stap om het bedrijfsleven te verlaten en voor mijzelf te beginnen waarbij ik ook graag andere mensen en bedrijven wil inspireren om dichter bij hun eigen kracht te komen. Om dit op een goede manier te kunnen doen heb ik diverse trainingen en opleidingen gevolgd (en volg ik nog steeds), zoals Life coach opleiding (HBO), Reiki 1, 2 en Masterschap, een uitgebreide mediumopleiding, aura-tekencursus, intuïtieve cursussen, diverse schildercursussen en het Sjamanistische medicijnwiel.

Contactgegevens

 

ZielsgewoonManja
Manja van Hooijdonk
info@ZielsgewoonManja.nl
Tel. 06 – 3656 2136

Volg me ook via:

Aangesloten bij: