info@ZielsgewoonManja.nl

Wie ben ik?

Manja van Hooijdonk

‘Manja is een gedreven vrouw met aandacht voor wie je werkelijk bent. Haar gevoeligheid, intuïtie en helderziendheid, combineert zij met kennis en kunde. Hierdoor zijn haar sessies en trajecten zeer diepgaand, inzicht gevend en transformerend. Het is haar passie om de sprankel die in ieder van ons aanwezig is te vergroten en zichtbaar te maken of te behouden, zodat je met bezieling je eigen leven kunt leven’.

Het is mijn missie om zo veel mogelijk mensen op integere en zuivere wijze te inspireren de beste versie van hun authentieke zelf te zijn.

Ruim 17 jaar geleden heb ik ZielsgewoonManja opgericht, een praktijk voor bewustwording, heling en inspiratie, waarbij ik mensen begeleid, coach en inspireer. Daarvoor ben ik als leidinggevende meer dan 20 jaar in het bedrijfsleven werkzaam geweest in diverse marketing en corporate communicatiefuncties.

Ik ben zeer leergierig en altijd bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb diverse opleidingen gevolgd bij (inter)nationale leermeesters en opleidingen gedaan zoals, HBO Opsteller van Familie- en organisatieopstellingen en de Master Systeem therapeut, HBO Lifecoach, Reiki Master, Nimis Practioner Healer en Medium. Daarnaast ontwikkel ik me jaarlijks met een Free Style Kunstgroep om mijn intuïtieve en spirituele kunstzinnige vaardigheden verder te verdiepen en verbreden.

‘Manja weet door haar jarenlange ervaring mensen te verwonderen, te inspireren, bewust te worden én te helen. Dit alles op hele ontspannen wijze en vanuit integriteit en zuiverheid. Zij werkt altijd ten dienste van jouw persoonlijke groei, met een vertaling naar jouw dagelijkse leven’.

Schilderen is één van mijn grootste passies. Zodra ik een penseel in mijn handen heb, stromen de kleuren en vormen als vanzelf en verdwijnt de tijd. De schilderijen hebben dan ook altijd een betekenis, een verhaal. Op vele manieren wordt de creativiteit aangeboden in de vorm van workshops, cursussen en persoonlijke schilderijen, omdat dit een mooie manier is om jezelf op een hele andere manier te zien.

mv20230425-011

manja van hooijdonk
systeem therapeut / opsteller
holistisch lifecoach
spiritueel kunstenares
medium
healer
bezield Mens

‘I am a soul living a human experience’

Het is mijn missie om zo veel mogelijk mensen op integere, zuivere en inspirerende wijze te begeleiden om de beste versie van hun authentieke zelf te zijn.

Hierbij zet ik alles in wat binnen mijn mogelijkheden ligt en blijf ik mezelf ontwikkelen.

Vanuit hart en ziel verbind ik mij met de ander om optimaal tot dienst te kunnen zijn. Hierbij ben en blijf ik ten alle tijden trouw aan mezelf.

Het is mijn droom om de wereld een stukje kleurrijker te maken, waarbij je spiritueel bewust en verbonden bent terwijl je met je beide voeten op de grond staat. Zielsgewoon in verbinding.

Van ziel tot ziel, van mens tot mens,

Manja van Hooijdonk

ZielsgewoonManja

Schilderen met jouw gidsen of engelen

Een dagworkshop waarbij ik je in contact breng met jouw gids of beschermengel, waardoor jij je gids of beschermengel bewust wordt.

Van daaruit ontstaat er een uniek en bijzonder schilderij speciaal voor en door jou.

Tijdens deze dag leer je contact te maken met je gidsen of engelen en hoe je het contact in je dagelijkse leven kunt integreren of herkennen.