info@ZielsgewoonManja.nl

Jouw persoonlijke schilderij

Schilderen is een hele mooie manier om zichtbaar te maken wat anders onzichtbaar is. Op basis van jouw hulpvraag of verlangen beginnen we de dag. Eerst zorgen we ervoor dat jouw verlangen of hulpvraag helemaal helder is en datgene waar het echt om gaat. Daarna volgt een op jouw hulpvraag of verlangen afgestemde visualisatie. Deze visualisatie is diepwerkend en opent alle kanalen om met het schilderen te kunnen beginnen. Tijdens de ochtend krijg je diverse (schilder)opdrachten. Hierin word je begeleid, aangemoedigd, geprikkeld, ondersteund met dat wat jij nodig hebt.

Na de lunch ga je aan de slag met jouw eigen persoonlijke schilderij. Hierbij ontvang je alle voor jou benodigde ondersteuning en begeleiding. Je zult versteld staan van het resultaat en vooral wat het schilderij jou wil vertellen. De hele dag is in afstemming met wat jij nodig hebt. Deze dag is een groot cadeau aan jezelf. Het resultaat is blijvend. Je hebt zichtbaar gemaakt wat eerder onzichtbaar was. Als je wilt, is het schilderij heel goed te gebruiken voor meditaties en zelfs om vragen aan te stellen. De antwoorden zullen vanuit het schilderij zichtbaar worden. Hoe vaker jij je afstemt op het schilderij, hoe krachtiger het wordt waardoor je jouw hulp of verlangen steeds meer in je leven uitnodigt.

De workshop is inclusief alle materialen (een 40 x 50 cm of 50 x 70 cm katoenen schilderdoek), thee en iets lekkers en exclusief lunch. We starten de dag om 10.00 uur en rond 15.30 uur ronden we de dag af. In overleg kunnen we de tijden aanpassen. De gemaakte werken inclusief de persoonlijke boodschappen neem je aan het einde van de dag mee naar huis.

  • Bijdrage € 325

Ervaringen van anderen:

Brigitte
Lees verder
Ik vond het een heerlijke dag bij jou. En inderdaad, het is een mooi schilderij geworden, met een mooie betekenis. Hij staat nu nog even op onze slaapkamer. Als ik onze slaapkamer inkom, dan zie ik hem gelijk. Elke keer word ik weer getroffen door de herkenning die ik erbij heb. Het lijkt wel of ik dat schilderij al eerder heb gemaakt of wellicht herken ik het, omdat het echt vanuit mijn innerlijk, mijn kern, mijn ziel is ontstaan .. Het is in ieder geval een heel bekend beeld voor mij en dus niet voor niets dat dat op het doek is verschenen. Ik geloof echt dat ik volledig met mijn ziel verbonden was toen ik het schilderde. Heel erg bedankt voor de mooie dag en de mooie inzichten die ik door jouw toedoen heb gekregen. Het was een hele bijzondere ervaring.
Wendy
Lees verder
Bij Manja heb ik een intensieve workshop mogen volgen die mij veel inzichten en een innerlijke rust heeft gebracht. Met heel veel liefde en empathie, met mooie open vragen, weet Manja je een spiegel voor te houden. Een verrijking voor jezelf. Ik heb mogen ontdekken dat in mij een creatieve, intuïtieve schilder schuilt, waarbij ik zonder oordeel heb mogen genieten van mijn schilderprestatie.

Wil je een afspraak maken, of heb je verder nog vragen?

Laat hieronder je gegevens achter en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Schilderen met jouw gidsen of engelen

Een dagworkshop waarbij ik je in contact breng met jouw gids of beschermengel, waardoor jij je gids of beschermengel bewust wordt.

Van daaruit ontstaat er een uniek en bijzonder schilderij speciaal voor en door jou.

Tijdens deze dag leer je contact te maken met je gidsen of engelen en hoe je het contact in je dagelijkse leven kunt integreren of herkennen.