info@ZielsgewoonManja.nl

Wat anderen over mij zeggen!

Mark
Lees verder
Manja heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Voor de 50e verjaardag van mijn vrouw heb ik haar gevraagd deze mooie mijlpaal te vieren middels een energie- auraschilderij. Door op haar af te stemmen aan de hand van een foto wist ze de energiestromen te vertalen in prachtige kleuren en patronen. Daarbij vroeg het schilderij op een gegeven moment om een foto van het hele gezin, waardoor het een bijzonder resultaat voor ons allemaal is geworden. De beschrijving die ze er bij heeft gedaan, is treffend, ontroerend en gaf ons een diep gevoel van verbondenheid. Mijn vrouw was er enorm mee verguld en door geraakt. Een beter kado had ik niet kunnen bedenken.
Sonja & Teddi
Lees verder
Teddi en ik hebben een heerlijke ochtend mogen ervaren bij jou! Voordat we aan de slag gingen gaf je een heel fijne meditatie, waar Teddi (14 jaar) ook iets mee kon. Het voorwerken op een mooi stuk papier, lekker met de handen, gaf een vrij gevoel. Heel fijn! Dit zorgde ervoor dat het doek waar we echt aan het werk gingen, klopte. Het voelde heel erg als een proces, voor mij persoonlijk als een veranderproces terwijl ik bezig was. Alles kon, dat was voor Teddi heerlijk, zo kon ze lekker uiting geven aan wat er aan creativiteit door haar heen wilde stromen. Ze voelt zich vrij en veilig bij jou. Daarna liet je prachtig jouw woorden de vrije loop. Je vertaling voelde heel kloppend, heel mooi. Dankbaar dat ik dit met Teddi heb gedaan. Het was echt een cadeau! Is, eigenlijk, want we zetten de doeken zo neer, dat we nog na kunnen genieten en voelen. Ik voel dat ik groei en dit was weer een mooie wegwijzer voor mij. The right time in the right place Liefs
Nicolette
Lees verder
Ik heb onlangs de workshop intuïtief schilderen bij Manja gevolgd. Wat een mooie ervaring! In haar fijne ruimte samen met mijn vriendin een mooi schilderij gemaakt, puur vanuit gevoel. Vanuit een combinatie van een fijne meditatie, rust en ruimte prikkelt Manja je om jezelf open te stellen met een prachtig schilderij als resultaat!
Willemijn20 jaar
Lees verder
“Een heel bijzonder mens is zacht uitgedrukt. Ik heb Manja een paar jaar geleden leren kennen in een periode in mijn leven waar ik niet meer wist wat ik met mijzelf aan moest. Er kwam veel op mij af, wist altijd al dat ik anders was dan andere maar wist van alle gekte niet meer wat ik moest doen. Na een tijdje nadenken heb ik contact opgenomen met Manja en dit was de beste keuze die ik had kunnen maken. Wij zijn vrijwel gelijk aan de slag gegaan om te ontdekken waar alles vandaan kwam. Al snel kwamen wij erachter dat ik over vele dingen beschik. Wat ik hier mee moest doen was mij een raadsel maar daar wist Manja gelukkig wel raad mee. Zij heeft mij ongelofelijk geholpen om mijzelf te ontwikkelen en om mijzelf te leren kennen. Maar vooral nog het belangrijkste, zij heeft mij weer zin gegeven in alles wat ik nu doe. Ik had niet geweten wat ik zonder haar had moeten doen. En ik ben heel dankbaar dat ik haar heb mogen leren kennen. De vele consulten hebben mij heel erg geholpen in mijn persoonlijke ontwikkelingen. Naast de consulten heb ik de Reiki cursus level 1 en 2 bij haar gevolgd. Voor mij sloot dit aan op alles wat ik doe en kan. Een prachtige manier om energie door te geven en om mensen te helpen waar nodig is. Verder ook een super leuke cursus die ik gevolgd heb is ‘Ontwikkel en ontdek je intuïtieve en spirituele potentie level 1 en 2. Bij de cursus ga je aan de slag in een klein groepje om je krachten te ontwikkelen en te ontdekken op vele leuke en interessante manieren. Zoals je ziet heb ik verschillende dingen gevolgd bij Manja en wat ik in volle overtuiging kan zeggen hierover is dat het een plezier is om met Manja samen te werken. De persoonlijke aandacht is enorm, je voelt je begrepen en je hebt een super leuke tijd. Ik kan niet wachten tot ons volgende project ! Naast dit alles maakt Manja ook prachtige schilderijen die je ziel raken. Met deze gave geeft zij ook super leuke schilder workshops en cursussen. Zelf heb ik een schilder dagworkshop gevolgd. Met een leuk groepje mensen om je heen maak je prachtige werken. Een hele ontspannende dag met veel inzichten. Al met al een prachtige ziel waar iedereen blij mee mag zijn dat ze hier is om ons te helpen. Lieve Manja.. Dankjewel !”
Gerard
Lees verder
Vol trots hangt mijn auraschilderij in huis. Nooit kunnen bedenken dat een schilderij zoveel persoonlijke informatie zou kunnen bevatten. De toelichting die Manja erbij heeft geschreven is treffend. Raakt mij, maar ook de mensen om me heen. Een mooi en bijzonder schilderij heb ik mogen ontvangen met heel veel betekenis.
Mieke
Lees verder
Met enige regelmaat ga ik naar Manja. Een behandeling is iedere keer anders maar het brengt mij rust, bijna sereniteit, dichter bij mijzelf, bij mijn eigen kracht. Tegelijkertijd krijg ik nieuwe informatie en inzichten over onderwerpen die op dat moment voor mij belangrijk zijn. Manja geeft heel krachtig energie en universele liefde door die voor mij voelbaar is en daarnaast is ze een pracht mens. Voor mij voelt het altijd als een liefdevol cadeau.
Wilfried Martens
Lees verder
“Door de sessies ben ik op dat deel mijn van levenspad gekomen, wat leidt tot enorme persoonlijke groei. Waarvan ik verwacht dat deze groei fors uitgebouwd kan worden.”
Andre de JongRector Academium
Lees verder
“Als je je eigen spiritualiteit wilt exploreren moet je bij Manja zijn. Manja verstaat de kunst om een sfeer te creëren waarin je je heel vrij voelt dit veld bij jezelf te ontdekken en exploreren. Ze is concreet, duidelijk en liefdevol. Een stimulerende en humorvolle gids in dit spannende landschap en bovenal een vakvrouw die je helpt deze soms mystieke wereld reëel en tastbaar te maken. En altijd ten dienste van je persoonlijke groei en met een vertaling naar je dagelijkse leven”
Mascha
Lees verder
Al jaren (lees: van kind af aan) hield mijn zoektocht mij in de greep. De zoektocht naar mijzelf en mijn doel in het leven. Zo stevig zelfs dat het het mij ziek maakte, wat zelfs resulteerde in een volledige WIA-uitkering. Lamgelegd. Ik was het voelen en vertrouwen op mijn innerlijk weten volledig kwijtgeraakt en kon daardoor niet de juiste keuzes voor mijzelf maken. Ik putte mijzelf uit. Ik was dolende. En al zo lang. Mijn hulpvraag aan Manja was tweeledig; 1: Mij helpen om de fysieke klachten te verzachten. Het onderzoeken waar blokkades zitten zodat mogelijk weer een en ander kon stromen en 2: mijn zielendoel, mijn hartewens helder te krijgen. Wat is het toch wat voor mij voorbestemd is? Waar gaat mijn hart harder van zingen? Manja heeft deze vragen vertaald naar een overzichtelijk coachingstraject. Begeleid vanuit een intuïtieve en spirituele bron hebben we oude zaken ‘gewassen’, geheeld en teruggegeven aan het verleden om vervolgens de stap te zetten in het hier en nu en richting de toekomst. Iedere sessie was treffend, emotioneel en krachtig. Manja voelde feilloos aan wat ik op dat moment nodig had. Door de manier waarop zij de sessies leidt voelde ik mij gedragen en durfde ik kwetsbaar te zijn, mij te openen en te voelen. Hierdoor ging ik iedere keer naar huis vol energie en nieuwe inzichten en werden deze steeds dieper geïntegreerd. Kortom; dankzij de begeleiding van Manja kon ik mijzelf ontmoeten. Waar ik in het begin zo ontzettend ver van mezelf verwijderd was, ben ik nu zo verbonden. Zoals ik bij de laatste sessie zei “eindelijk ben ik precies waar ik moet zijn en ben ik de vrouw die ik wil zijn. Ik ben heel. Ik ben compleet.” Nog niet eerder heb ik mijzelf zo gewaardeerd en zo geaccepteerd als nu. Ik ben emotioneel geheeld. Ik weet precies wat ik ‘in huis’ heb en waar ik het voor wil inzetten. Ik ben krachtiger dan ooit. En toch…zo lief voor mijzelf. Dank je wel, lieve Manja. Ik ben enorm dankbaar dat ik jou als wijze engel heb mogen ontmoeten en jouw begeleiding mocht en mag ervaren. Heel veel liefs,
A.
Lees verder
“De sessies met Manja waren intensief en boeiend. Intensief omdat ik snel naar een diepere bewustwording kon komen, boeiend omdat ik ervaringen heb opgedaan die mij in mijn werk helpen en als persoon ook nieuwe inzichten hebben gegeven. Bewustwording kan iedereen op verschillende manieren ondergaan en ervaren; de weg is het doel. De kracht van Manja is dat zij heel snel aanvoelt en ziet waar jouw mogelijkheden en behoeften liggen, en zonder oordeel met je aan de slag gaat en oefent met hele praktische opdrachten. In de sessies heb ik tools gekregen die ik dagelijks toepas, zowel zakelijk als privé. Laat je leiden door wat je bij haar ervaart en zie compleet nieuwe mogelijkheden die je verder op weg helpen. Sessies met Manja zijn juist ook een aanrader voor degene die verdieping zoeken in bijvoorbeeld het voelen, weten en zien; je zult ervaren dat deze in de sessies versterkt worden.”
J.
Lees verder
“Na meer dan 30 jaar in het werk intellectueel en rationeel succesvol te zijn geweest, ben ik een andere weg ingeslagen. Er was voor mij geen balans meer. Geen voldoening. Ik heb eerst zelf gezocht naar een nieuwe balans. Deze heb ik uiteindelijk onder begeleiding van Manja gevonden. Op een zeer fijne en professionele wijze, heb ik ervaring mogen opdoen met de spirituele wereld en mijn eigen gevoel. Het geeft nu voor mij een soort kompas in mijn leven en de voor mij passende beslissingen te nemen. Dit voelt enorm goed.”
Marijke
Lees verder
“Een cadeautje voor mezelf! Zo zie ik de behandelingen die ik krijg bij Manja. Even een uurtje volledige rust en tegelijk keihard werken aan mezelf dankzij de krachtige en hele fijne energie van Manja. Dankzij de behandelingen die ik regelmatig bij haar heb voel ik mij zekerder, heb ik minder last van hoofdpijn (niet dat het over is, maar wel beduidend minder) en heb ik vertrouwen in mijn eigen lijf gekregen. Je kan bij haar helemaal jezelf zijn, niets is vreemd of gek, je voelt de warmte, liefde en passie die zij in haar werk legt. Ik ben zo blij dat ik haar heb leren kennen. Dus echt een cadeautje.”
Suzanne
Lees verder
“Balans. Dat is het sleutelwoord. Manja brengt mij in balans. Vooral met mij zelf maar (daarmee) ook met de mensen om mij heen. Manja helpt mij te helpen, te zien, te communiceren, waardoor relaties met de mensen die mij lief zijn zich verdiepen en waardoor de mensen die mij lief zijn beter in hun vel komen te zitten. Lieve Manja, elke keer zet je mij aan het denken, voel ik mij fris en gezuiverd, geef jij mij energie en ervaar ik onze bijzondere band. Dank je wel.”
Ron
Lees verder
In mijn werk als coach en adviseur wordt er een beroep gedaan op mijn kennis en ervaring, maar ook op mijn persoonlijke kracht, mentale weerbaarheid en inlevingsvermogen. Tijdens mijn sessies met Manja krijg ik, op een hele prettige manier, hele feitelijke handreikingen aangeboden die me in staat stellen mezelf beter te begrijpen, maar ook om mezelf te ontwikkelen en dilemma’s waar ik mee worstel in het juiste perspectief te plaatsen. Voor mij heel erg waardevol!
Nel
Lees verder
‘Het gaat goed met mij. M’n energie weer terug en leven op de rails. Vier deze zomer dat er al weer 5 jaar zijn verstreken sinds ik ziek werd. Fijn wat jij hierin hebt betekent voor mij, veel dank. Die laatste helende stapjes om weer echt goed in mijn vel te zitten, heb ik samen met jou gezet. We komen elkaar zeker op enig moment weer tegen, want weet je te vinden!’

Schilderen met jouw gidsen of engelen

Een dagworkshop waarbij ik je in contact breng met jouw gids of beschermengel, waardoor jij je gids of beschermengel bewust wordt.

Van daaruit ontstaat er een uniek en bijzonder schilderij speciaal voor en door jou.

Tijdens deze dag leer je contact te maken met je gidsen of engelen en hoe je het contact in je dagelijkse leven kunt integreren of herkennen.