info@ZielsgewoonManja.nl

Medium

Iedereen heeft in meer of mindere mate een bepaalde gevoeligheid. Zo kun jij wellicht stemmingen of emoties aanvoelen van mensen die je goed kent. Of misschien voel je dat je wordt gesteund of beschermd, maar weet je het niet zeker omdat het niet direct zichtbaar is.

Voor de meeste mensen is het missen van iemand die hen dierbaar is, heel pijnlijk en verdrietig. Het kan dan ook troost brengen als je weet dat iemand nog bij je is en je ook probeert te helpen of ziet wat er in je leven gebeurt. Ik kan voor jou de schakel zijn tussen jou en de overledene. Wij kunnen vanuit onze dimensie een stap naar de andere dimensie zetten, echter de andere dimensie moet ook de stap richting ons willen zetten. Dit laatste hebben wij niet zelf in de hand. Derhalve is niet mogelijk om vooraf te beloven dat een bepaald gewenst contact zal ontstaan, het kan heel goed gebeuren dat er eerst een ander contact nodig is om de weg vrij te maken.

Tijdens een persoonlijke sessie leg ik het contact met de andere dimensie door middel van een foto. Tijdens deze sessie kun je reageren of vragen stellen aan de overledene.

Klanten noemen mij wel eens ‘het venster’. Ik kan het venster voor jou zijn tussen de zichtbare en onzichtbare wereld. Tijdens mijn sessies maak ik contact met jouw onzichtbare wereld en beschrijf ik wat ik zie, voel of ervaar waardoor de onzichtbare wereld voor jou zichtbaar wordt gemaakt. Dat kan zijn in je eigen energieveld, tussen de wereld van de levende mensen en de wereld van de mensen die zijn overgegaan, maar ook tussen de werelden van de gidsen, engelen of andere helpers. Als medium maak ik contact tussen deze verschillende werelden en daardoor kan ik informatie of boodschappen aan je overbrengen die je kunnen helpen op jouw verdere levenspad.

Ook voor kinderen kan een sessie vaak een grote hulp zijn, omdat ook zij contact kunnen hebben met andere dimensies, maar vaak niet zo goed weten hoe zij hiermee om moeten gaan of hoe zij het zelf in de hand kunnen houden. Veelal uit zich dat in gedragsproblemen, zoals onder andere overgevoeligheid voor prikkels, zich afsluiten, moeilijk slapen en aanpassingsproblemen. Door tijdens de sessie contact te maken met de onzichtbare wereld van het kind, brengt dat veelal de ouders of verzorgers inzichten en zeker ook het kind. Het doel hiervan is de gevoeligheid van het kind te integreren in het dagelijkse leven.

Tarieven

Voor wie Uurtarief *
Kinderen tot en met 15 jaar
€ 75,-
Particulieren
€ 85,-
Startende/kleine ZZP’ers
€ 105,-
ZZP’ers en MKB
€ 150,-
Trajecten op aanvraag

* alle prijzen zijn inclusief btw

Wil je een afspraak maken, of heb je verder nog vragen?

Laat hieronder je gegevens achter en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Schilderen met jouw gidsen of engelen

Een dagworkshop waarbij ik je in contact breng met jouw gids of beschermengel, waardoor jij je gids of beschermengel bewust wordt.

Van daaruit ontstaat er een uniek en bijzonder schilderij speciaal voor en door jou.

Tijdens deze dag leer je contact te maken met je gidsen of engelen en hoe je het contact in je dagelijkse leven kunt integreren of herkennen.