info@ZielsgewoonManja.nl

Academie voor levenslust

Samen met Rosanne Schliessler heb ik de Academie voor Levenslust opgericht. Hier geven we diverse trainingen en workshops voor meer levenslust.

In een wereld waar zo veel gaande is, wordt het een steeds grotere uitdaging om goed bij jezelf te blijven en om levenslust in je leven toe te laten of te behouden. Samen met mijn collega Rosanne Schliessler heb ik de Academie voor Levenslust opgericht. Wij zijn specialist in het verkrijgen, behouden en vergroten van levenslust.

Wil jij weer de regie hebben over de levenslust in jouw leven? Wij hebben een mooi aanbod om jouw levenslust te vergroten.

Samen beschikken wij in totaal over:

  • Ruim 110 jaar levenservaring als vrouw, partner, moeder, ondernemer en levensgenieter.
  • Ruim 50 jaar werkervaring in het bedrijfsleven in zowel het groot-, midden en kleinbedrijf als in de non-profit sector en in het commerciële bedrijfsleven. In meewerkende en leidinggevende functies.
  • Bijna 25 jaar persoonlijke coachervaring in onze eigen praktijken waarbij wij ruim duizend mensen individueel hebben begeleid op hun pad naar meer levenslust en zingeving! 

Schilderen met jouw gidsen of engelen

Een dagworkshop waarbij ik je in contact breng met jouw gids of beschermengel, waardoor jij je gids of beschermengel bewust wordt.

Van daaruit ontstaat er een uniek en bijzonder schilderij speciaal voor en door jou.

Tijdens deze dag leer je contact te maken met je gidsen of engelen en hoe je het contact in je dagelijkse leven kunt integreren of herkennen.