info@ZielsgewoonManja.nl

Coaching

Eén ding weet je zeker, er moet nú iets gebeuren. Je bent bereid om te onderzoeken wat er werkelijk aan de hand is in je leven en wat jij kunt doen om daar verandering in te brengen.

Je kunt een ander niet veranderen, de enige die je kunt veranderen dat ben je zelf.

Tijdens het coaching traject leer je de regie over je leven weer zelf in handen te nemen. Je krijgt vele tools aangereikt die je in je dagelijkse leven kunt toepassen en we gaan samen aan de slag om blokkades op te lossen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Het traject wordt geheel afgestemd op wat jij nodig hebt. Geen standaard programma of methode, want die gaan niet het effect geven waar jij behoefte aan hebt. Een traject speciaal voor jou, omdat jij uniek bent en vooral omdat jij het waard bent. Wanneer jij lekker in je vel zit, wordt de wereld om je heen vanzelf ook een stukje kleurrijker.

Ervaringen van anderen:

Mascha
Lees verder
Al jaren hield mijn zoektocht mij in de greep. De zoektocht naar mijzelf en mijn doel in het leven. Zo stevig zelfs dat het mij ziek maakte, wat zelfs resulteerde in een volledige WIA-uitkering. Manja heeft mijn vragen vertaald naar een overzichtelijk coaching traject. Begeleid vanuit een intuïtieve en spirituele bron hebben we oude zaken ‘gewassen’, geheeld en teruggegeven aan het verleden om vervolgens de stap te zetten in het hier en nu en richting de toekomst. Iedere sessie was treffend, emotioneel en krachtig. Manja voelde feilloos aan wat ik op dat moment nodig had. Waar ik in het begin zo ontzettend ver van mezelf verwijderd was, ben ik nu zo verbonden.

A.
Lees verder
De sessies met Manja waren intensief en boeiend. Intensief omdat ik snel naar een diepere bewustwording kon komen, boeiend omdat ik ervaringen heb opgedaan die mij in mijn werk helpen en als persoon ook nieuwe inzichten hebben gegeven. De kracht van Manja is dat zij heel snel aanvoelt en ziet waar jouw mogelijkheden en behoeften liggen, en zonder oordeel met je aan de slag gaat en oefent met hele praktische opdrachten. In de sessies heb ik tools gekregen die ik dagelijks toepas, zowel zakelijk als privé
Wilfried
Lees verder
Door de sessies ben ik op dat deel mijn van levenspad gekomen, wat leidt tot enorme persoonlijke groei. Waarvan ik verwacht dat deze groei fors uitgebouwd kan worden.

Tarieven

Voor wie Uurtarief *
Kinderen tot en met 15 jaar
€ 75,-
Particulieren
€ 85,-
Startende/kleine ZZP’ers
€ 105,-
ZZP’ers en MKB
€ 150,-
Trajecten op aanvraag

* alle prijzen zijn inclusief btw

Ervaringen van anderen:

J.
Lees verder
Na meer dan 30 jaar in het werk intellectueel en rationeel succesvol te zijn geweest, ben ik een andere weg ingeslagen. Er was voor mij geen balans meer. Geen voldoening. Ik heb eerst zelf gezocht naar een nieuwe balans. Deze heb ik uiteindelijk onder begeleiding van Manja gevonden. Op een zeer fijne en professionele wijze, heb ik ervaring mogen opdoen met de spirituele wereld en mijn eigen gevoel. Het geeft nu voor mij een soort kompas in mijn leven en de voor mij passende beslissingen te nemen. Dit voelt enorm goed.
Ron
Lees verder
In mijn werk als coach en adviseur wordt er een beroep gedaan op mijn kennis en ervaring, maar ook op mijn persoonlijke kracht, mentale weerbaarheid en inlevingsvermogen. Tijdens mijn sessies met Manja krijg ik, op een hele prettige manier, hele feitelijke handreikingen aangeboden die me in staat stellen mezelf beter te begrijpen, maar ook om mezelf te ontwikkelen en dilemma’s waar ik mee worstel in het juiste perspectief te plaatsen. Voor mij heel erg waardevol!
Suzanne
Lees verder
Balans. Dat is het sleutelwoord. Manja brengt mij in balans. Vooral met mij zelf maar (daarmee) ook met de mensen om mij heen. Manja helpt mij te helpen, te zien, te communiceren, waardoor relaties met de mensen die mij lief zijn zich verdiepen en waardoor de mensen die mij lief zijn beter in hun vel komen te zitten. Lieve Manja, elke keer zet je mij aan het denken, voel ik mij fris en gezuiverd, geef jij mij energie en ervaar ik onze bijzondere band. Dank je wel.
Andre de Jong Rector Academium
Lees verder
Als je je eigen spiritualiteit wilt exploreren moet je bij Manja zijn. Manja verstaat de kunst om een sfeer te creëren waarin je je heel vrij voelt dit veld bij jezelf te ontdekken en exploreren. Ze is concreet, duidelijk en liefdevol. Een stimulerende en humorvolle gids in dit spannende landschap en bovenal een vakvrouw die je helpt deze soms mystieke wereld reëel en tastbaar te maken. En altijd ten dienste van je persoonlijke groei en met een vertaling naar je dagelijkse leven

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Laat hieronder je gegevens achter en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek
van een half uur.

Wil je een afspraak maken, of heb je verder nog vragen?

Laat hieronder je gegevens achter en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Schilderen met jouw gidsen of engelen

Een dagworkshop waarbij ik je in contact breng met jouw gids of beschermengel, waardoor jij je gids of beschermengel bewust wordt.

Van daaruit ontstaat er een uniek en bijzonder schilderij speciaal voor en door jou.

Tijdens deze dag leer je contact te maken met je gidsen of engelen en hoe je het contact in je dagelijkse leven kunt integreren of herkennen.