info@ZielsgewoonManja.nl

Energie-, Auraschilderij

Ben je nieuwsgierig hoe jouw energie er in kleuren uit ziet en vooral ook wat het je te vertellen heeft over jezelf?

Of wil je iemand een uniek cadeau geven?

Of een speciaal schilderij voor het hele gezin laten maken vanwege een bijzondere gebeurtenis of moment?

Iedereen heeft een energieveld om zich heen, een aura. Deze aura is uniek voor ieder mens en is opgebouwd uit verschillende kleuren. De kleuren in een aura zijn een weerspiegeling van onze energie en geven informatie over onszelf.

Op basis van een foto en een volledige naam, stem ik mijzelf af op jouw persoonlijke energie en kan ik een schilderij voor je maken. Dit is een heel intensief proces, maar uiteindelijk altijd heel erg mooi en dankbaar om te doen. Tijdens het schilderen stel ik mijzelf open als kanaal voor jouw energie en via mijn penseel vloeien de vormen en kleuren als vanzelf op het doek.

Zodra het schilderij klaar is, ga ik het schilderij ‘lezen’. Dit houdt in dat ik het schilderij op verschillende lagen invoel en hierbij ontvang ik informatie vanuit verschillende lagen. Ik ‘lees’ het schilderij op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Dit brengt altijd bijzondere informatie naar boven. Deze informatie deel ik met je bij het overhandigen van het schilderij. Het is dan ook verstandig om deze overhandiging op te nemen, zodat je er later nog eens terug kunt luisteren.

Ervaringen van anderen:

Mark
Lees verder
Manja heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Voor de 50e verjaardag van mijn vrouw heb ik haar gevraagd deze mooie mijlpaal te vieren middels een energie- auraschilderij. Door op haar af te stemmen aan de hand van een foto wist ze de energiestromen te vertalen in prachtige kleuren en patronen. Daarbij vroeg het schilderij op een gegeven moment om een foto van het hele gezin, waardoor het een bijzonder resultaat voor ons allemaal is geworden. De beschrijving die ze er bij heeft gedaan, is treffend, ontroerend en gaf ons een diep gevoel van verbondenheid. Mijn vrouw was er enorm mee verguld en door geraakt. Een beter kado had ik niet kunnen bedenken.
Gerard
Lees verder
Vol trots hangt mijn auraschilderij in huis. Nooit kunnen bedenken dat een schilderij zoveel persoonlijke informatie zou kunnen bevatten. De toelichting die Manja erbij heeft geschreven is treffend. Raakt mij, maar ook de mensen om me heen. Een mooi en bijzonder schilderij heb ik mogen ontvangen met heel veel betekenis.

Tarieven

Prijzen auraschilderij Schilderij incl. mondelinge

toelichting

Schilderij incl. mondelinge

en schriftelijke toelichting

Formaat 40 x 40 cm
€ 375,-
€ 475,-
Formaat 60 x 60 cm
€ 475,-
€ 575,-
Formaat 60 x 80 cm
€ 575,-
€ 675,-
Formaat 80 x 80 cm
€ 675,-
€ 775,-
Formaat 100 x 100 cm
€ 875,-
€ 975,-
Andere formaten op aanvraag.

Wil je meer informatie over Energie-, Auraschilderijen?

Laat hieronder je gegevens achter en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je.

Wil je een Energie-, Auraschilderij bestellen?

Laat hieronder je gegevens achter en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Schilderen met jouw gidsen of engelen

Een dagworkshop waarbij ik je in contact breng met jouw gids of beschermengel, waardoor jij je gids of beschermengel bewust wordt.

Van daaruit ontstaat er een uniek en bijzonder schilderij speciaal voor en door jou.

Tijdens deze dag leer je contact te maken met je gidsen of engelen en hoe je het contact in je dagelijkse leven kunt integreren of herkennen.