info@ZielsgewoonManja.nl

Wat is eigenlijk spiritualiteit? Wat is het voor jou?

Wat is nu eigenlijk spiritualiteit? Wat is het voor jou?

Spiritualiteit is voor mij de verbinding voelen en ervaren met alle lagen van mijzelf, zowel mijn fysieke als ook emotionele, mentale en spirituele laag. En ook bewust zijn van de verbindingen en de balans van mijn basischakra tot en met mijn kruinchakra. Om maar niet te vergeten dat spiritualiteit betekent dat je met je voeten stevig in het zand of de klei staat en ondertussen met je derde oog of je kruinchakra tot voorbij de wolken in het universum reikt. Dat je in contact en verbonden bent met de levende mensen, dieren, planten, de wereld om je heen en ondertussen ook in verbinding staat met je engelen, gidsen, overleden dierbaren, natuurwezens en zo meer. Dat alles is spiritualiteit, oftewel je hele zelf met alles erop en eraan door alle lagen heen. Spiritualiteit is wanneer je volledig verbonden bent met het nu, dit moment en je tegelijkertijd bewust bent van de meerdere dimensies die er zijn. Dat alles is van invloed op hoe jij jouw leven ervaart en beleeft. Het heeft mijn leven verrijkt, ik gun jou hetzelfde.

Zo vind ik het heerlijk om samen met de engelen weg te zweven tijdens een meditatie of visualisatie. Om de informatie te ontvangen uit de momenten dat ik in verbinding ben met de engelenwereld en wat ik te zien krijg of dat nu voor mezelf is of voor iemand anders. Voor mij is het inmiddels een tweede natuur, het is wie ik ben. Lange tijd was ik er bang voor om dit te delen en durfde ik het niet bespreekbaar te maken. Nu is het zover dat ik het met liefde met jou wil delen.

In 2002 had ik mijn eerste ontmoeting met Aartsengel Gabriël. Tijdens de meditatie en al tekenend kreeg ik ‘haar’ te zien. Dit was mijn eerste engelencontact en vele contacten met andere Aartsengelen en engelen zouden nog volgen. Iedere keer weer brengt het bijzondere inzichten en informatie. De energie voelt altijd zacht, liefdevol en respectvol.

Een engel is altijd zuiver en integer. De verbinding is altijd vanuit liefde. De ruimte om je heen wordt zacht en vaak lijkt het zelfs lichter te worden, alsof de lucht om je heen helderder wordt. Kleuren veranderen, ze worden intenser, zuiverder. Het lijkt dan net alsof er een grauwe sluier verdwijnt van alles wat om je heen is.

Er zijn ongelofelijk veel engelen beschikbaar die ons heel graag willen bijstaan en helpen. Gelukkig hebben wij een vrije wil gekregen en kunnen we er zelf voor kiezen of we wel of geen contact maken met de engelenwereld. We kunnen er dus zelf voor kiezen of we wel of geen hulp aan ze vragen.

Wanneer je in de ochtend wakker wordt, kun je aan je engelen vragen of zij je willen helpen er een mooie en bijzondere dag van te maken. Soms ben ik specifieker in mijn vraag. Wanneer ik afspraken heb met de mensen die bij mij in de praktijk of in het atelier komen vraag ik de hulp van de engelen om de mensen die komen de mooiste sessie of workshop ooit te laten krijgen waar ze op dat moment het meest bij gebaat zijn.

Op het moment dat je engelen in je leven uitnodigt, voel je steeds meer vertrouwen in jezelf groeien en misschien belangrijker nog … je voelt je gesteund.

En dan misschien nog wel het allerbelangrijkste … wanneer jij je bewust bent en in contact bent met jouw engelen is het van groot belang dat je met je voeten stevig op de grond staat. Een hoofd in de ‘zwevende hemel’ is leuk, prachtig, spiritueel, euforisch of wat voor superlatief je hiervoor ook wilt gebruiken. Zolang je niet met je voeten op de grond staat, heb je er niet veel aan. De samenwerking met de engelen komt het mooiste tot uiting wanneer wij de boodschappen kunnen manifesteren in ons dagelijkse leven. Wij zijn hier niet voor niets. In de samenwerking ligt de kracht.

Wil jij jouw ervaring met mij delen: info@zielsgewoonmanja.nl

Schilderen met jouw gidsen of engelen

Een dagworkshop waarbij ik je in contact breng met jouw gids of beschermengel, waardoor jij je gids of beschermengel bewust wordt.

Van daaruit ontstaat er een uniek en bijzonder schilderij speciaal voor en door jou.

Tijdens deze dag leer je contact te maken met je gidsen of engelen en hoe je het contact in je dagelijkse leven kunt integreren of herkennen.