06 - 36 56 21 36

Reiki is een Japans woord voor ‘universele levensenergie’. Alles om ons heen is energie, ook ons eigen lichaam is energie. Door bijvoorbeeld spanning of door minder prettige ervaringen in het verleden of heden kan de energiebalans in ons lichaam verstoord raken. Reiki helpt om de energiebalans te herstellen op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als geestelijk niveau. Reiki leidt tot diepe ontspanning, heft energieblokkades op, ontgift en voert genezende levensenergie aan.

Voor mij persoonlijk is Reiki de weg geweest om bij mijzelf te komen. En nog steeds is Reiki een belangrijk onderdeel van mijn dagelijkse leven en het werk dat ik doe en de sessies die ik geef. Inmiddels combineer ik het met meerdere methodes en diepere verbindingen. Maar omdat het mij zoveel gebracht heeft, geef ik nog steeds graag individuele Reiki cursussen omdat ik dit anderen ook heel graag gun.

Reiki 1

Reiki bestaat uit 3 graden. De eerste graad Reiki stemt je af op de universele energiebron, waardoor jouw energiekanalen worden geopend en eventuele blokkades worden opgeheven. Wanneer je eenmaal bent ingewijd, geeft het jou voor je leven een vrije stroom energie waarover je kunt beschikken. Reiki 1 is vooral voor jezelf bedoeld. Door actief met de Reiki energie te gaan werken, stimuleer jij je eigen groei- en helingsproces. Je zult merken dat je veel dingen in het leven bewuster gaat zien en beleven. Ook wordt je bewuster van de zin van het leven en ga je meer en meer je eigen waarheid ontdekken.

Reiki 2

Wanneer je eenmaal een bepaalde tijd Reiki 1 hebt gebruikt, kan de behoefte ontstaan om met Reiki 2 verder te gaan. Met Reiki 2 krijg je een diepere verbinding met de Reiki energie en word je nog dieper bewust van jezelf. Het is alsof verschillende puzzelstukjes van jouw persoonlijkheid nog meer op zijn plaats vallen, waardoor er nieuwe mogelijkheden voor je ontstaan. Daarnaast leer je bij Reiki 2 symbolen waarmee je onder andere op afstand Reiki behandelingen kunt geven.

De Reiki 1 en 2 cursussen volgens de Mikao Usui methode worden individueel gegeven en bestaan uit 5 wekelijkse sessies van ongeveer 1,5 uur tot 2 uur.

De voordelen van een individuele aanpak zijn:

  • Volledige aandacht van een Reiki Master voor een persoonlijke begeleiding.
  • Iedere les ontvang je ook een korte persoonlijke healingsessie.
  • Ruimte voor het bespreken van persoonlijke ervaringen en vragen.
  • De mogelijkheid om te werken aan persoonlijke blokkades.
  • De tijden van de sessies worden in overleg vastgesteld.
  • Doordat de cursus over minimaal 5 weken is verspreid, bestaat de mogelijkheid om thuis te oefenen tijdens de cursus. Hierdoor kan Reiki meer eigen gemaakt worden en kunnen tussentijds vragen gesteld worden.

De investering van de cursussen bedragen:

Reiki 1             € 575,-*

Reiki 2             € 775,-*

* incl. BTW, lesmateriaal en certificaat voor particulieren.

Reiki 3, Masterschap

Er bestaat geen standaard cursus voor het Masterschap. Traditioneel vindt de groei naar het Masterschap plaats in een periode van uitwisseling en samenwerking tussen een ervaren opleidende Master en de Masterkandidaat. Het is een individueel ontwikkelingsproces, wat geheel wordt afgestemd op het niveau en de ontwikkeling van de Masterkandidaat. Verdere informatie over de begeleiding en de investering naar het Masterschap op aanvraag.

Neem contact met me op!