06 - 36 56 21 36

Dank je wel dat jij je hebt aangemeld voor het gratis ontvangen van inspirerende afbeeldingen van mijn schilderijen met daarbij de dieperliggende boodschap van het schilderij voor jou. Ontdek wat deze schilderijen en boodschappen jou te brengen hebben.

Zo direct kun jij je eerste inspirerende kaart in je mailbox verwachten. Mocht het bericht niet binnen komen, dan kan het zijn dat het in je Spambox terecht is gekomen. Wanneer je mijn mailadres toestaat in je mailbox, ontvang je vanaf nu iedere dag een inspirerende kaart. Mocht je interesse hebben in een specifieke kaart, in de webshop kun je ze terugvinden.

Ik hoop je te mogen inspireren en ik hoor graag welk schilderij met boodschap jou het meeste doet, uiteindelijk vertelt dat ook iets over jou!

Met warme hartegroet,

Manja van Hooijdonk

Contactgegevens

 

ZielsgewoonManja
Manja van Hooijdonk
info@ZielsgewoonManja.nl
Tel. 06 – 3656 2136

Volg me ook via:

Aangesloten bij: