06 - 36 56 21 36

Update:

Persconferentie 23 februari 2021:

Eén op één contactberoepen zijn weer toegestaan vanaf 3 maart 2021. Dat betekent dat het vanaf 3 maart weer mogelijk is om behandelingen te doen waarbij aangeraakt mag worden. Oftewel Reiki behandelingen (en cursussen), healings en diepe geleide meditaties zijn weer mogelijk. YES!!

In deze vreemde tijden hebben we mogen ontdekken hoe belangrijk een aanraking is. We hebben persoonlijk contact nodig, persoonlijke aandacht ten behoeve van ons WELZIJN.

Bij ZielsgewoonManja is het mogelijk om te ont-spannen, te ont-stressen en tot meer rust, zelfvertrouwen en zelfinzicht te komen. Juist die persoonlijke aandacht te ontvangen, die jij zo nodig hebt. Manja voelt als geen ander aan, waar jouw energie stagneert of waar jij extra energie kunt gebruiken.

Daarnaast is er een uitgebreid speciaal aanbod voor één op één creatieve workshops en activiteiten waarvan je energie weer meer gaat stromen en je hart een vreugdesprongetje maakt.  Activiteiten die je vullen met een positief gevoel en vertrouwen en allemaal gericht op jou persoonlijk. Dus alle activiteiten zijn uniek speciaal en op maat voor jou.

Nu je hebt ervaren hoe belangrijk WELZIJN is, wil ik je vragen om tijd voor jezelf te nemen, want; JIJ DOET ERTOE. Stuur een mailbericht aan info@zielsgewoonmanja.nl of bel 06 – 3656 2136 en maak een afspraak. Weet je nog niet precies wat je wilt, laat het me weten en we overleggen wat jou het meeste kan brengen.

Zie ons huidige aanbod voor diverse mogelijkheden die wij kunnen bieden in deze tijden.

Ik wens iedereen een goede gezondheid en vooral een goede zorg voor elkaar!!

Om jezelf weerbaarder te maken, is het van belang dat je je innerlijke afweersysteem extra activeert en dus je immuunsysteem versterkt. Hier kun je de gratis meditatie beluisteren die speciaal hiervoor is ingesproken