06 - 36 56 21 36

Consults

Iedereen heeft in meer of mindere mate een bepaalde gevoeligheid. Zo kun jij wellicht stemmingen of emoties aanvoelen van mensen die je goed kent. Of misschien voel je dat je wordt gesteund of beschermd, maar weet je het niet zeker omdat het niet direct zichtbaar is.

Klanten noemen mij wel eens ‘het venster’. Ik kan het venster voor jou zijn tussen de zichtbare en onzichtbare wereld. Tijdens mijn sessies maak ik contact met jouw onzichtbare wereld en beschrijf ik wat ik zie, voel of ervaar waardoor de onzichtbare wereld voor jou zichtbaar wordt gemaakt. Dat kan zijn in je eigen energieveld, tussen de wereld van de levende mensen en de wereld van de mensen die zijn overgegaan, maar ook tussen de werelden van de gidsen, engelen of andere helpers. Als medium maak ik contact tussen deze verschillende werelden en daardoor kan ik informatie of boodschappen aan je overbrengen die je kunnen helpen op jouw verdere levenspad.

Ook voor kinderen kan een sessie vaak een grote hulp zijn, omdat ook zij contact kunnen hebben met andere dimensies, maar vaak niet zo goed weten hoe zij hiermee om moeten gaan of hoe zij het zelf in de hand kunnen houden. Veelal uit zich dat in gedragsproblemen, zoals onder andere overgevoeligheid voor prikkels, zich afsluiten, moeilijk slapen en aanpassingsproblemen. Door tijdens de sessie contact te maken met de onzichtbare wereld van het kind, brengt dat veelal de ouders of verzorgers inzichten en zeker ook het kind. Het doel hiervan is de gevoeligheid van het kind te integreren in het dagelijkse leven.

Meer informatie of een afspraak?

Contact

Holistische Coaching (healing) sessie

De combinatie van mijn gaven en diverse methoden zoals Lifecoaching, Reiki, de Nimis healing methode, het mediumschap en het Sjamanistische medicijnwiel, vormen de basis voor een holistische Coaching (healing) sessie. Op basis van wat nodig is, worden eventueel verschillende technieken gebruikt. Tijdens een sessie wordt er op een diepere laag van je bewustzijn gewerkt en wordt er samengewerkt met de andere dimensies. De informatie die wordt gegeven vanuit het verruimde beeld van de andere dimensies wordt voor jou op praktische wijze vertaald. Hierbij is het van groot belang dat de verbinding met de dagelijkse realiteit niet uit het oog wordt verloren, zodat jij er in jouw dagelijkse leven iets mee kunt. Uiteindelijk ligt de keuze altijd bij jezelf of je wel of niet iets met deze informatie doet.

Voorafgaand aan de coachingssessie vraag ik je of je jouw intentie voor de sessie wilt uitspreken. Door dit te doen, wordt de energie gericht. Tijdens deze sessie van ongeveer een uur tot anderhalf uur, maak ik veelal gebruik van een geleide meditatie. Verder wordt er gewerkt aan het traceren en oplossen van blokkades en wordt er tijdens de sessie de helende energie die in jouzelf aanwezig is, weer opnieuw geactiveerd.

Meer informatie of een afspraak?

Contact

Medium sessie

Voor veel mensen is het missen van iemand die hen dierbaar is, heel pijnlijk en verdrietig. Het kan dan ook veel troost brengen als je weet dat iemand nog bij je is en je ook probeert te helpen of ziet wat er in je leven gebeurt. Ik kan voor jou de schakel zijn tussen jou en de overledene. Wij kunnen vanuit onze dimensie een stap naar de andere dimensie zetten, echter de andere dimensie moet ook de stap richting ons willen zetten. Dit laatste hebben wij niet zelf in de hand. Derhalve is niet mogelijk om vooraf te beloven dat een bepaald gewenst contact zal ontstaan, het kan heel goed gebeuren dat er eerst een ander contact nodig is om de weg vrij te maken.

Tijdens een persoonlijke sessie leg ik het contact met de andere dimensie door middel van een foto. Tijdens deze sessie kun je reageren of vragen stellen aan de overledene. Het contact met de overledene wordt versterkt wanneer je een persoonlijk item meeneemt van de overledene waarmee je graag contact wil maken.

Meer informatie of een afspraak?

Contact

Ontmoeting met je gids of beschermengel

Ieder van ons heeft begeleiders en helpers bij zich. Alleen niet ieder van ons is zich dat bewust of kan er contact mee krijgen. Het mooie is dat wij allemaal een beschermengel hebben en ook allemaal één of meerdere gidsen die ons helpen bij de leringen in ons leven.

Tijdens een geleide meditatie breng ik je in contact met jouw gids of beschermengel, waardoor jij je gids of beschermengel bewust wordt. Tijdens de sessie leer je contact te maken en hoe je het contact in je dagelijkse leven kunt integreren of herkennen. Onze gidsen of beschermengel(en) zijn er altijd om ons te helpen en zeker om de moeilijke stukken in ons leven een stuk lichter te maken. Wanneer wij ons daarvan bewust zijn en hun hulp ook bewust vragen, zullen we merken dat de last die we soms te dragen hebben, minder zwaar is of dat we meer levenslust ervaren in het dagelijkse leven.

Meer informatie of een afspraak?

Contact

Tarieven

Kinderen t/m 15 jaar

Particulieren

Startende/kleine ZZP’ers

ZZP’ers en MKB

Groot zakelijke klanten

€ 65,- incl. BTW per uur

€ 75,- incl. BTW per uur

€ 75,- excl. BTW per uur

€ 125,- excl. BTW per uur

€ 225,- excl. BTW per uur

Contactgegevens

 

ZielsgewoonManja
Manja van Hooijdonk
info@ZielsgewoonManja.nl
Tel. 06 – 3656 2136

Volg me ook via:

Aangesloten bij: