06 - 36 56 21 36

Wil jij in aanmerking komen voor een gratis
‘herstel de communicatie met je ziel sessie’

Ik ben (vandaag) op zaterdag 1 juli jarig en daarom wil ik graag JOU een cadeautje geven! Inmiddels bestaat mijn praktijk nu bijna 10 jaar en in deze periode heb ik al veel mensen opnieuw in contact mogen brengen met hun eigen ziel en de stem van hun hart.

Ben jij het echte contact met jezelf kwijt geraakt, waardoor jouw leven onvoldoende voldoening of diepgang geeft?  Voel jij je leeg en niet compleet?
Is je overvolle dagelijkse leven ook je excuus en weet je niet hoe je weer ruimte maakt voor jezelf?

Stel jij jouw belangen steeds op de 2e (of 3e, 4e, …) plaats?
Dan is dit het moment om daar verandering in te brengen.

Jij verdient vele malen beter.

In deze ‘ herstel de communicatie met je ziel sessie’ geef ik je inzicht in wat jij nodig hebt. Ik laat je de stappen zien die jou gaan helpen om verder te kunnen. Zodat jij je leven weer met bezieling kunt vormgeven en het ook doet!

Ik heb ruimte voor 10 individuele sessies in de maand augustus. Dus als jij je aangesproken voelt en jij de communicatie met je ziel echt wilt, mail dan uiterlijk woensdag 5 juli 2017 naar info@ZielsgewoonManja.nl. Vertel me waarom jij deze sessie nu nodig hebt en wie weet spreken wij elkaar snel.