06 - 36 56 21 36

Algemene voorwaarden Luxe Ansichtkaarten

1. Algemeen

De volgende verkoop-, leverings-, en betalingsvoorwaarden gelden voor alle leveringen en diensten van Zielsgewoon Zijn. Als er producten worden besteld bij Zielsgewoon Zijn verklaart men zich akkoord met de bepalingen in deze voorwaarden.

2. Prijzen

De vermelde prijzen zijn in euro’s exclusief verzendkosten. Zielsgewoon Zijn is niet aansprakelijk voor eventuele (tussentijdse) prijswijzigingen. Eventuele typefouten staan niet garant voor levering van producten.

3. Bestellen

Nadat er een bestelling voor luxe ansichtkaarten is geplaatst ontvangt u een bevestigingsemail met het besteloverzicht en het totaalbedrag inclusief de verzendkosten. De bestellingen worden verstuurd per TNT-post. De kosten hiervoor bedragen € 2,50 per zending. Wanneer u voor meer dan € 25,- aan ansichtkaarten besteld, komen de verzendkosten te vervallen. Een bestelling wordt pas verstuurd nadat de betaling door Zielsgewoon Zijn is ontvangen. U kunt betalen door middel van een overschrijving via bank- of girorekening. De betaling dient volledig binnen 7 werkdagen na de besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling wordt verzonden. Gedurende deze periode reserveert Zielsgewoon Zijn de producten voor u. Mocht de betaling niet binnen zijn na afloop van deze termijn dan worden deze producten weer vrij gegeven voor de verkoop.

4. Verzending van de producten

De bestelling wordt binnen 10 dagen na ontvangst van de betaling bij TNT Post ter bezorging aangeboden. Zielsgewoon Zijn is niet aansprakelijk voor het niet tijdig bezorgen, verlies of beschadiging door TNT Post. Alle artikelen zijn in principe uit voorraad leverbaar. Mocht het echter voorkomen dat het artikel tijdelijk niet op voorraad is dan laat Zielsgewoon Zijn u dit zo spoedig mogelijk weten. Het artikel wordt dan voor u gemaakt. De levertijd kan dan langer zijn dan 10 dagen.

5. Niet goed – geld terug garantie

Wanneer u niet tevreden bent met het artikel dan kunt u het binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling retourneren. De verzendkosten zijn dan voor eigen rekening. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als ze vooraf telefonisch of per e-mail zijn doorgegeven. De garantie vervalt wanneer het artikel door u zelf is beschadigd, beschreven is of wanneer u zelf heeft geprobeerd het gebrek te herstellen. Na ontvangst van de retourzending zal Zielsgewoon Zijn het aankoopbedrag bedrag binnen 30 dagen terugstorten op uw bankrekening. Zielsgewoon Zijn retourneert geen verzendkosten.

6. Privacy

Uw persoonsgegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk door Zielsgewoon Zijn worden behandeld en alleen aan derden ter beschikking worden gesteld in verband met betalingstransacties en bezorging.

7. Vragen en/of klachten

Heeft u vragen of klachten, stuur dan een e-mail naar info@ZielsgewoonZijn.nl

8. Copyright

Op alle informatie van deze website berust auteursrecht. Het is niet toegestaan om informatie zonder voorafgaande toestemming van Zielsgewoon Zijn te kopiëren of te verspreiden in welke vorm dan ook. Bezoekers van de site kunnen op geen enkele manier rechten ontlenen aan de geboden informatie.

9. Acceptatie algemene voorwaarden

Alle gebruikers van deze site worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de hierboven genoemde voorwaarden. Door het plaatsen van een bestelling gaat men automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

Contactgegevens

 

ZielsgewoonManja
Manja van Hooijdonk
info@ZielsgewoonManja.nl
Tel. 06 – 3656 2136

Volg me ook via:

Aangesloten bij: